Novi Beograd nadigrao Steauu na startu LŠ – Jakšić 6/6

Izvor: B92, 26.Sep.2023, 22:52

Novi Beograd nadigrao Steauu na startu LŠ – Jakšić 6/6

Vaterpolisti Novog Beograda startovali su pobedom u Ligi šampiona, pošto su u prvom kolu grupe A ubedljivo savladali ekipu Steaue 19:7 (6:2, 5:2, 3:3, 5:0).

Ekipa trenera Živka Gocića u potpunosti je opravdala ulogu favorita u duelu sa rumunskim predstavnikom koji je tokom čitavog meča bio u podređenom položaju.

Ogroman kvalitet Novobeograđana je već na startu došao do izražaja.

Domaći su kontrama i polukontrama u prvoj četvrtini stekli prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju su samo uvećavali kako je meč odmicao.

Posebno efikasni bili su u poslednjoj četvrtini koju su rešili u svoju korist rezultatom 5:0.

Maestralnu partiju u redovima Novog Beograda pružio je Nikola Jakšić, koji je postigao čak šest golova i to bez promašaja.

U pobedničkom taboru istakli su se još Alvaro Granados, koji se četiri puta upisao u listu strelaca i Vasilije Martinović sa tri pogotka.

Naredni meč u Ligi šampiona Novi Beograd igra protiv Breše u gostima 6. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.