Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2020, 14:17

Nikolićev kapitalac za Ligu šampiona: Fransoa Kamano za 5.500.000 evra

Lokomotiva u jačanje tima, računajući i ovaj posao, uložila već 8.500.000 evra, pa bi ukoliko tako nastavi naredne sezone mogla da bude konkurentna, ne samo u Ligi šampiona, već i u borbi za šampionsku titulu u Rusiji

Marko Nikolić je dobio ozbiljno pojačanje za Ligu šampiona. Čelnici moskovske Lokomotive postigli su dogovor sa Bordoom oko kupovine krilnog veziste Fransoe Kamana (24), a francuskom klubu sleduje obeštećenje od 5.000.000 evra, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobro upućeni Radio Monte Karlo.

Brzonogi fudbaler iz Gvineje staviće paraf na četvorogodišnji ugovor sa Moskovljanima. Isti izvor navodi da su ostali još samo sitni detalji u pregovorima, pa treba očekivati da posao uskoro bude ozvaničen.

Kamano je u Bordo stigao još u julu 2016. godine kao velika nada iz Bastije za 2.500.000 evra. Blistao je u prve tri sezone u Bordou, postigao 29 golova na 127 utakmica, ali je prošle sezone pao u drugi plan. Zaležio je tek 11 nastupa u Ligi 1, a najveći deo sezone nije bio u protokolu, verovatno zbog problema sa povredama. To je iskoristila Lokomotiva i za prilično nisko obeštećenje dovela kapitalca.

Lokomotiva je pokalo počela da dodaje gas ovog leta na transfer tržištu. Kamano će joj biti peto pojačanje. Prvo je stigao Slobodan Rajković, kao slobodan igrač, potom je iz Krila Sovjetov doveden drugi štoper Vitali Listosov za obeštećenje od 800.000 evra, onda mlado krilo Jasurbe Jalolidinov iz Bunjodkora za 900.000 evra, a onda i napadač Vitali Lisakovič iz Šahtjor Soligorska za 1.100.000 evra.

Dakle, Lokomotiva je u jačanje tima, računajući i ovaj posao, uložila već 8.500.000 evra, pa bi ukoliko tako nastavi naredne sezone mogla da bude konkurentna, ne samo u Ligi šampiona, već i u borbi za šampionsku titulu u Rusiji.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.