Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 21:56

Nikolić kroz suze: Tata, ovo je za tebe

„Treća država, treći kup“, ponosan je trener Lokomotive

Počelo je plasmanom u Ligu šampiona, završilo se osvajanjem Kupa Rusije. Dolazak Marka Nikolića na klupu Lokomotive već sad ima obrise uspešnog.

Srpski stručnjak je godinu dana u Moskvi, a za to vreme je uspeo da uvede Zelezničare u elitni kup – možda će opet, zavisno do raspleta u poslednjem kolu prvenstva – ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je jednako značajno što je u klupski muzej uneo trofej trijumfom nad Krila Sovjetov u Nižnjem Novgorodu (3:1).

Treća država – treći kup“, podseća Nikolić da je prethodno u kupu bio najbolji u Srbiji i Mađarskoj. „Veoma sam srećan. Želim da čestitam najpre svom timu na pobedi. Bilo je teško, ali je najbitnije da smo osvojili trofej. Čestitke i navijačima što su sve vreme bili uz nas“.

Lokosi su celo proleće igrali izvanredno. Nanizali su 11 pobeda, pre nego što su u poslednje dve runde osvojili samo bod, ali svejedno su u vrhu tabele. U kupu im niko nije ravan, jer su na putu do trona eliminisali tri premijerligaša i jednog povratnika u elitni rang.

Ostala nam je još jedna utakmica do kraja sezone. Praktično, još jedno finale. Već smo osigurali plasman u grupu Lige Evrope, ali i dalje imamo šanse da se probijemo u Ligu šampiona“.

Nikolić je razgovor za ruske medije, odmah po okončanju finala, zavrišio emotivnim izglaganjem. Maltene, kroz suze.

Želim da čestitam i porodici, svima koji su me od kuće bodrili. Posebno mom ocu, koji je preminuo pre četiri meseca. Zbog njega sam veoma srećan“, dodao je Marko Nikolić.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.