Nije ni počelo - Ronaldo! I tu je i novi rekord! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije ni počelo - Ronaldo! I tu je i novi rekord! (video)

Pa da li je ovo moguće - Juventus ništa nije naučio iz Kardifa!

Real Madrid je već poveo protiv Juventusa, strelac je bio, ko drugi, već Kristijano Ronaldo.

U trećem minutu, Isko je centirao sa levog boka, Ronaldo neshvatiljivo ostao bez čuvara, i samo u svom stilu, velemajstorski i rutinski poslao loptu u malu mrežicu.

Verovali ili ne, Ronaldo je oborio novi rekord u Ligi šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tačnije postavio, jer je sada postao prvi igrač koji je postigao po gol na 10 uzastopnih mečeva u elitnom takmičenju. Na pomenutih 10 mečeva postigao je 15 pogodaka.

Kakav hladan tuš za Staru damu, pogledajte gol OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I šta kažu, Realu su potrebna pojačanja na ove dve pozicije?! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018

Uvek ista priča....Kao što smo pisali, a verovatno ste videli, Kristijano Ronaldo je već u trećem minutu bio ponovo koban za Điđija Bufona, a učinak Portugalca je neverovatan...On je sada stigao do svog 13. gola u Ligi šampiona ove sezone, i ukupno 118. u ovom takmičenju, postavio je rekord,...

Nastavak na Sportske.net...

Živimo u eri Real Madrida i Kristijana Ronalda, Juve ponižen! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018

Kristijano Ronaldo je čovek o kom će se pričati danima, nedeljama, a Real je posle večerašnje predstave opet pokazao da je najveći favorit za trofej u Ligi šampiona!..Real Madrid je možemo slobodno da kažemo - prvi polufinalista Lige šampiona, pošto je večeras razbio Juventus u Torinu rezultatom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.