Nijang izazvao tuču u Koreji

Izvor: B92, 19.Okt.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nijang izazvao tuču u Koreji

Fudbaleri Al Sada pobedili su u Suvon 2:0 u gostima u polufinalu azijske Lige šampiona, a meč je obeležila tuča u finišu meča.

Senegalac Mamadu Nijang bio je dvostruki strelac u Južnoj Koreji, a upravo je njegov drugi gol izazvao sukob igrača dva tima u finišu meča.

On je u 81. minutu postigao gol za 2:0 pošto njegovi saigrači nisu vratili loptu rivalu koji ju je prethodno izbacio u aut zbog povrede igrača dva tima.

Ovaj potez gostiju iz Katara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razbesneo je domaće, na teren je utrčao i jedan navijač, a posle tuče koja je usledila crvene kartone dobili su Kader Keita i Nijang iz Al Sada, te makedonski reprezentativac Stevica Ristić iz Suvona.

"Jeon Ki-Hun je izbacio loptu van igre i mislim da je to bila situacija u kojo su moji igrači trebalo da je dobiju nazad. Protivnik je postigao nedžentlmentski gol ali mi ništa ne možemo da uradimo povodom toga", rekao je trener Suvona Jun Sung-Hjo.

Njegov kolega sa klupe Al Sada je branio svoje igrače i za incident optužio domaće koji nisu odmah izbacili loptu posle povrede dva igrača u kaznenom, već tek posle 20ak sekundi.

"Ne želim da branim drugi gol ali mislim da je Nijang bio ljut i da je sam doneo odluku da to uradi. Nađi igrači su bili ljuti što je Suvon nastavio da napada", rekao je Horhe Fosati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.