Nejmar se brukao, Pašalić kaznio, Atalanta vodi! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 21:56

Nejmar se brukao, Pašalić kaznio, Atalanta vodi! (video)

Kakvo poluvreme!

Posle prvih 45 minuta, Atalanta vodi protiv PSŽ rezultatom 1:0!

Posle samo 240 sekundi, prvi opasan udarac imao je Papu Gomez iz solidne pozicije sa 16 metara, ali je šutirao direktno u Kejlora Navasa.

Samo minut kasnije, Nejmar je imao ponajbolju priliku, možda čak i ove sezone u Ligi šampiona, izašao je sam na golmana, mogao je da bira gde da gađa, ali se obrukao.

Ubrzo je Nejmar imao još jedan opasan šut sa 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << metara, tik pored stative, a onda i treću šansu u finišu prvog dela igre kada je levom šutirao preko gola.

Nejmarove promašaje u prvom poluvremenu, Atalanta je zasluženo kaznila, pošto je u 27. minutu golom Marija Pašalića povela rezultatom 1:0.

Lopta je uz dosta sreće, posle odbitka došla do Pašalića, ali je usledio sjajan šut za 1:0.

Deluje da nas čeka turbo fudbal i u drugih 45 minuta, jer ovde je lagano moglo da padne tri gola...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Atalanta živela svoj san 90 minuta, PSŽ ga srušio u nadoknadi! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020

Kakva utakmica, kakva završnica, ovo je fudbal i jako je surov!..PSŽ je prvi polufinalista Lige šampiona, pošto je večeras posle preokreta pobedio Atalantu rezultatom 2:1 (0:1)...U završnici za infarkt, golove su postigli Markinjoš u 90. i Čupo-Moting u 93. minutu, dok je prethodno Mario Pašalić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.