Ne tuguj Enfilde kad ode Džerard, Henderson drži sve pod kontrolom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Mar.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne tuguj Enfilde kad ode Džerard, Henderson drži sve pod kontrolom (VIDEO)

Vezista Liverpula postigao je ključni pogodak na poslednje tri utakmice Liverpula u Premijer ligi

Džordan Henderson vuče Liverpul ka Ligi šampiona. Stavio je na leđa čitav tim i odveo ga do još jedne pobede u šampionatu, šeste uzastopne, te je sada četvrta pozicija svega dva boda daleko. Istina, dobro mu je pomogao i Simon Minjole sa par fantastičnih odbrana. U 29. kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Premijer lige, stradao je Svonsi na svom Libertiju, golom zamenika kapitena Liverpula u 68. minutu utakmice – 0:1 (0:0).

Dugo se činilo da će se susret u Velsu završiti sa dosadnih 0:0 koje ne bi obradovale nikog, sem možda Garija Monka, menadžera Svonsija, mada je i on pre utakmice sigurno priželjkivao trijumf svojih fudbalera.

Gomis je bio glavni akter prvog uzbuđenja na utakmici u 31. minutu kada je sa ivice šesnaesterca tukao ka golu Redsa, ali je naveliko osporavani Minjole reagovao odlično i sprečio gol domaće ekipe. Još jednom je briljirao Belgijanac na golu Crvenih, osam minuta kasnije je pokazao klasu. Snažan šut Sigurdsona je odbranio kao od šale, a izgledalo je da može da bude mnogo opasno po Liverpul. Sa rezultatom 0:0 se otišlo na odmor, a činilo se da će Liverpul teško do pobede.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.