Ne! Dva pozitivna testa na koronavirus kod četvrtfinaliste Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 21:14

Ne! Dva pozitivna testa na koronavirus kod četvrtfinaliste Lige šampiona!

Svi su u šoku.

Potvrđena su dva nova slučaja koronavirusa i to kod učesnika četvrtfinala Lige šampiona.

U pitanju je Atletiko Madrid, dvojica fudbalera su zaražena novim virusom i veliko je pitanje za Ligu šampiona šta će se uraditi povodom svega što se dešava.

Atletiko je učesnik same završnice Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona, igraće protiv Lajpciga u četvrtfinalu u Lisabonu i to 13. avgusta.

Ipak, sada je i to pitanje imajući u vidu šta se dešava...

Očekujemo više informacija uskoro i to onih zvaničnih od UEFA, mi verujemo da će se utakmica igrati, ali uz velike mere bezbednosti svih učesnika i uz nekoliko uzastopno negativnih testova za sve fudbalere Atletiko Madrida.

No, sačekajmo...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva pozitivna testa na koronavirus u Atletiku

Izvor: B92, 09.Avg.2020

Atletiko Madrid je u problemu pred četvrtfinalni meč Lige šampiona...Španski klub potvrdio je dva pozitivna slučaja koronavirusa u svojim redovima...Za sada se ne zna da li se radi o fudbalerima ili članovima stručnog štaba, pošto klub tu informaciju nije želeo da saopšti...Atletiko Madrid...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.