Navijači Milana pretili Patu

Izvor: Kurir, 13.Nov.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Milana pretili Patu

Pato se nedavno vratio u prvi tim Milana posle pauze zbog povrede i postigao prvi gol u remiju sa Malagom (1:1) u Ligi šampiona prošlog utorka

MILANO - Navijači Milana besni zbog poraza kod kuće od 3:1 protiv Fjorentine, okružuli su u nedelju automobil Brazilca Aleksandra Pata i pretili mu, prenele su danas svetske agencije.

Ipak, zbog promašenog penala protiv Fjorentine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pao je u nemilost navijaca koji su njegov promašaj ocenili kao ključni za poraz.

Kako je prenela Korijere delo sport, grupa besnih navijača Milana čekali su Pata da napusti stadion i onda lupali po krovu njegovog automobila, verbalno mu preteći.

Trener Milana Masimilijano Alegri izjavio je da "ne zna kako bi se meč završio, da je Pato kojim slučajem postigao gol iz penala".

"Veoma sam razočaran jer smo imali šansu da skočimo na šesto mesto na tabeli", rekao je Alegri.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BES NAVIJAČA MILANA: Pato im kriv za poraz od Fjorentine!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Nov.2012

Zbog poraza od Fjorenitne 3:1 navijači Milana opkolili automobil Alešandra Pata, lupali mu po krovu i verbalno ga izvređali. Brazilac je glavni krivac jer je na tom meču promašio penal

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.