Napoli siguran u gradu ljubavi

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli siguran u "gradu ljubavi"

Poraz Verone u prvom meču posle povratka u Seriju A. Favorit obavio posao i okreće se revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Nice.

Napoli je rutinski "odradio" prvo gostovanje u novoj sezoni Serije A i sa stadiona "Bentegodi" u Veroni odneo sva tri boda, odgovorivši tako na uvodnu pobedu Juventusa nad Kaljarijem.

Već nakon prvog poluvremena bilo je jasno da povratnik u italijansku elitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće biti (pre)veliki zalogaj za "napolitance", a u nastavku je samo potvrđena premoć ekipe Mauricija Sarija.

Verona - Napoli 1:3 (0:2)!

Odbrana domaćih izdržala je prvih pola sata, ali onda je Napoli poveo nespretnom intervencijom i autogolom Samuela Suprajena.

Sedam minuta kasnije Arkadijuš Milik povisio je na 2:0, da bi u drugom delu meča Fauzi Gulam odveo Napoli potpuno izvan domašaja žuto-plavih.

Kakvu-takvu satisfakciju domaćim navijačima doneo je veteran Đampaolo Pacini golom sa 11 metara u finišu susreta, nakon što je Hisaj skrivio jedanaesterac i dobio crveni karton.

All GOALS - Hellas Verona 1-3 Napoli 19.08.2017by fififilive

REZULTATI I PAROVI 1. KOLA:

Juventus - Kaljari 3:0 (2:0)

/Mandžukić 12, Dibala 45+1, Iguain 66/

Verona - Napoli 1:3 (0:2)

/Pacini 83p - Suprajen 32ag, Milik 39, Gulam 62/

u nedelju:

Atalanta - Roma 18.00

Bolonja - Torino 20.45

Krotone - Milan

Inter - Fiorentina

Lacio - SPAL

Sampdorija - Benevento

Sasuolo - Đenova

Udineze - Kjevo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.