Napoli bez Osimena protiv Milana

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 15:52

Napoli bez Osimena protiv Milana

Najbolji strelac Napolija Viktor Osimen povredio je mišić leve noge i propustiće predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Milana.

"Njegovo stanje ponovo će biti procenjeno naredne nedelje", navodi se u saopštenju.

Nije poznato da li će se Osimen oporaviti na vreme za četvrtfinalne utakmice Lige šampiona protiv Milana, koje se igraju 12. i 18. aprila.

Osimen je ove sezone u Seriji A postigao 21 gol u 24 utakmice i jedan je od najzaslužnijih za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvo mesto na tabeli koje njegova ekipa drži sa 19 bodova prenosti u odnosu na drugoplasirani Lacio.

Napoli će u nedelju od 20.45 dočekati Milan, u utakmici 28. kola Serije A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Studenta se vratile u Prvu ligu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2023, 11:54

Posle samo jedne sezone u drugom rangu takmičenja košarkašice Studenta vraćaju se u najviši rang. Pobedom nad Srbobranom (74:56) kod kuće u poslednjem kolu Druge lige klub iz Niša obebedio je drugo mesto na tabeli i mesto u Prvoj ligi naredne sezone...Posle jedne sezone Student opet u eliti; foto:...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.