Košarkašice Studenta se vratile u Prvu ligu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2023, 11:54

Košarkašice Studenta se vratile u Prvu ligu

Posle samo jedne sezone u drugom rangu takmičenja košarkašice Studenta vraćaju se u najviši rang. Pobedom nad Srbobranom (74:56) kod kuće u poslednjem kolu Druge lige klub iz Niša obebedio je drugo mesto na tabeli i mesto u Prvoj ligi naredne sezone.

Posle jedne sezone Student opet u eliti; foto: Jelena Mišić Opravdale su košarkašice Studenta ulogu favorita protiv Srbobrana i od početka nametnule svoj ritam. Najzaslužnije za pobedu bile su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Danijela Dimitrijević i Anamarija Stojičić sa po 14 poena, dok je Ana Ilić postigla 12.

Sezonu u Drugoj ligi Student je počeo porazom, ali je do kraja takmičenja upisao još četiri poraza što ga je dovelo do druge pozicije. Prva Topolčanka iz Bačke Topole.

Nova sezona počinje oktobra pa je do starta nove takmičarske godine ostalo još mnogo vremana za odmor, ali i pripremu kako na terenu tako i u organizaciji kluba.

Nedavno je Student, tada pod imenom Viner Broker, obeležio 30 godina od osvajanja Kupa Jugoslavije, najvećeg uspeha niške košarke.

Mlade igračice ovog niškog kluba su pre dve nedelje učestvovale i na Mini-kupu završnog Kupa "Milan Ciga Vasojević".

Posle jedne sezone Student opet u eliti; foto: Jelena Mišić

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.