NISU SAMO MILUNOVIĆ I JOVANČIĆ: Milojević u PROBLEMU! Evo kome sve preti suspenzija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU SAMO MILUNOVIĆ I JOVANČIĆ: Milojević u PROBLEMU! Evo kome sve preti suspenzija!

Zvezda obezbedila prolazak u plej-of Lige šampiona.

Crvena zvezda je eliminisala danski Kopenhagen i još korak deli izabranike Vladana Milojevića od ulaska u grupnu fazu Lige šampiona. Na tom putu klubu sa Marakane stoji švajcarski Jang Bojs, sa kojim je u bogatoj istoriji tim iz Ljutice Bogdana imao pozitivan skor.

Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što predstavlja problem treneru Milojeviću i njegovim saradnicima u stručnom štabu, jesu suspenzije. Crveni karton Nemanje Milunovića i treća javna opomena za Dušana Jovančića, govore da tim sa Marakane mora da rotira u prvom duelu sa šampionom "zemlje satova i sireva".

Dodatnu glavobolju šefu struke Zvezde zadaje opasnost od mogućih novih suspenzija. Podsetimo, Milan Rodić, Marko Marin, Ričmond Boaći i El Fardu Ben imaju po dve javne opomene i ukoliko u Bernu dobiju žuti karton, to znači da ih neće biti u revanšu na stadionu "Rajko Mitić". Zato će pomenuti igrači morati dobro da se paze u Švajcarskoj.

Pogledajte još fotografija iz Kopenhagena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.