NEVERICA - Evo koliko je para potrošio PSŽ da stigne do četvrtfnala LŠ! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVERICA - Evo koliko je para potrošio PSŽ da stigne do četvrtfnala LŠ! (foto)

Kad bi ''Klempavko'' mogao da se kupi...

Mnogo se na ''Parku prinčeva'' očekivalo od ove sezone, Liga šampiona bila je glavni cilj, posle brojnih neuspeha u proteklim godinama i delovalo je da bi ovog proleća konačno mogao da se ostvari san navjača Pari Sn Žermena i prebogatih vlasnika ovg kluba.

Ali, sinoć im je Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << junajted sa ''nekim novim klincima'' priredio novi, najveći šok do sada!

PSŽ je posle pobede na Old Trafordu od 2:1, sinoć poražen sa 3:1, gol odluke postignut je iz penala, posle višeminutnih konsultacija sa VAR tehnologijom, a precizan sa bele tačke bio je Markus Rašford, koji je izrastao i heroja utakmice.

Dan posle, jasno je da je ovo veoma težak udarac za Pari Sen Žermen, pogotovo sa finansijske strane, ako imamo u vidu višegodišnja ulaganja u ovaj klub, ulagaja koja i dalje ne donose željene rezultate.

Dovoljno je pomenuti samo najnovije njihove spektakularne transfere - Mbapeov ih je koštao 135 miliona evra, Nejmarov je bio rekordni - 222 miliona!

Naravno, to je samo deo pomenutih ulaganja u stvaraje ''super-tima'', ona u proteklih godina premašuju milijardu evra (1.17 milijardi samo za dovođenje igrača), ali - nije vredelo!

Opet su zaustavljeni u osmini finala Lige šampiona, a za sve to pomenuto vreme od osam godina, ''Sveci'' nisu stigli dalje od četvrtfnala elitnog evropskog takmičenja.

Sasa svi nestrpljivo iščekuju naredne poteze prvog čoveka kluba, Nasera Al Kelaifija, koji je, za početak, danas pružio podršku treneru Tomasu Tuhelu, uz poruku da će se ključne odluke donositi ''hladne glave''.

-

PSG's record in the #UCL since the QSI takeover in 2011:

2011/12: Europa League

2012/13: Quarter-final

2013/14: Quarter-final

2014/15: Quarter-final

2015/16: Quarter-final

2016/17: Round of 16

2017/18: Round of 16

2018/19: Round of 16

Something money, something happiness... pic.twitter.com/RpkhMhu4aE

— Squawka Football (@Squawka) March 7, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.