NEMA KRAJA POJAČANJIMA: U Zvezdu stiže igrač koji je već dominirao u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 10:40

NEMA KRAJA POJAČANJIMA: U Zvezdu stiže igrač koji je već dominirao u Ligi šampiona

Čeka se potpis.

Ozbiljno renoviranje na “Marakani”.I to na svim pozicijama, pa i u veznom redu.

Novi fudbaler Crvene zveze bi trebalo da postane Edmund Ado. Reprezentativac Gane je dugo želja crveno-belih, ali do transfera iz Šerifa nije došlo iz različitih razloga. Ado je odigrao prolećnu polusezonu u Spartaku iz Subotice, nije se proslavio, ali bi uskoro trebalo da potpiše za prvaka Srbije. Ima iskustvo igranja u Ligi šampiona, bio je jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalera prvaka Moldavije u antologijskom trijumfu nad Realom u Madridu.

Pored Ada Barak Bahar planira da dovede još jednog zadnjeg veznog, ali problem je što će crveno-beli imati veliki broj stranaca ako u Ljutice Bogdana stignu i napadači iz Obale Slonovače Žan Filip Kraso i Emanuel Late Lat. A, trebalo bi da dođu...

Poznato je da u Mozzart bet Superligi Srbije mogu istovremeno da se nađu na terenu četiri stranca, a Zvezda će ih nakupiti, kako stoje stvari, barem duplo više.

Olakšavajuća okolnost je što Gelor Kanga i Jegor Prucev imaju pasoše Srbije, ali i pored toga crveno-beli mogu da upadnu u zamku, jer stranci su i Aleks Vigo, Irakli Azarov, King Kangva, Piter Olanjinka, Osman Bukari, novi golman Omri Glazer...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.