Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Kristijano Ronaldo je nepoželjan u Realu!

Koliko god ovo zvučalo i izgledalo čudno mnogima od vas, tako je – više od polovine milionskih navijača Real Madrida izjasnilo se da najbolji fudbaler sveta treba da napusti ‘kraljevski’ klub.

Kristijano Ronaldo zaslužan je za mnoge uspehe koje je u prethodnih nekoliko godina imao Real Madrid, donosio navijačima mnogo radosti, ali izgleda da oni nemaju puno strpljenja za njega. Zvanično najbolji fudbaler sveta je, posle belih maramica nakon dvomeča sa Šalkeom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Ligi šampiona, dobio je još jedan šamar od strane simpatizera ‘kraljevskog’ kluba.
Naime, u anketi koju je uradio madridski list ‘As’ više od polovine anketiranih navijača Real Madrida se izjasnilo da bi Ronaldo trebalo da napusti klub. Za tu opciju je glasalo gotovo neverovatnih 50,4 posto anketiranih navijača Madriđana!
Međutim, CR7 će ih po svoj prilici i dalje ‘nervirati’, pošto ga novi šef struke kluba Rafael Benitez vidi kao prvu violinu u napadu Reala.
The post NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Kristijano Ronaldo je nepoželjan u Realu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.