NAPADAČ BIRA IZMEĐU BEOGRADA I ZAGREBA: Zvezda i Dinamo opet u klinču! Liga šampiona daje prednost crveno-belima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 13:21

NAPADAČ BIRA IZMEĐU BEOGRADA I ZAGREBA: Zvezda i Dinamo opet "u klinču"! Liga šampiona daje prednost crveno-belima

Vaga gde će mu biti bolje.

Napadač slovenačkog Maribora Žan Vipotnik potencijalno je pojačanje Crvene zvezde, ali ga želi i zagrebački Dinamo.

- Lepo je čuti da se takav klub za tebe zanima. Crvena zvezda će sledeće sezone igrati u Ligi šampiona, a to je zaista veliki klub koji je bio i prvak Evrope. Sve to ćemo uzeti u obzir i moj agent i ja ćemo doneti najbolju odluku za moju karijeru - rekao je Vipotnik.

A post shared by ŽAN VIPOTNIK✌️ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@zvipotnik)

Ima 21 godni, a postigao je 23 gola u 37 nastupa ove sezone. Ima i dva nastupa za A reprezentaciju Slovenije, a prošao je sve mlađe selekcije.

- Želim da odem u klub koji vidi nešto u meni i koji daje priliku mladim igračima. Dinamo je definitivno takav klub. Promenili su trenera, a Igor Bišćan je vodio hrvatsku mladu reprezentaciju. Naravno, još je rano za takve priče, a u obzir ću sigurno uzeti i kvalitet lige i kvalitet života u gradu u koji odlazim - rekao je Vipotnik.

Maribor je pre mesec dana odbio ponudu američkog Real Solt Lejka i jednoga kluba iz Rusije koji su bili spremni da plate nešto više od četiri miliona evra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.