NAKON DEMOLIRANJA FIORENTINE, DELIJE MISLE SAMO NA LIGU ŠAMPIONA: Ovo su najlakša i najteža grupa za Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 13:28

NAKON DEMOLIRANJA FIORENTINE, DELIJE MISLE SAMO NA LIGU ŠAMPIONA: Ovo su najlakša i najteža grupa za Zvezdu

Kalkulacija je mnogo.

Fudbaleri Crvene zvezde su u generalnoj probi pred narednu sezonu deklasirali Fiorentinu sa 5:0 i pokazali da je novi trener Barak Bahar sklopio moćan tim, te da se ambicije kluba velike.

Crvena zvezda je jedan od 26 timova koji su preko nacionalnih šampionata izborili direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Preostalih šest učesnika biće poznato po završetku kvalifikacija.

Poznato je da će crveno-beli rivale čekati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz trećeg šešira na žrebu u Nionu 1. septembra, te da će u velikoj meri za rezultat zavisiti upravo u koju grupu će biti smešteni.

Ono što je Crvena zvezda prikazala u pripremnom periodu probudilo je očekivanja navijača. Crveno-beli su do sada dva

Delije priželjkuju da se iz četvrtog šešira izbegne engleski Njukasl, a takođe imaju svoje "favorite" koje žele za rivale.

Grupa smrti po crveno-bele bi bila:

Bajern Minhen, Real Madrid, Crvena zvezda, Njukasl

Grupa za "poželeti" navijačima Crvene zvezde izgledala bi:

Fejenord, Porto, Crvena zvezda, Kopenhagen

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.