NAJAVA DANA (sreda, 24. avgust): Visok napon u Ligi šampiona! Goreće u Austriji i na Kipru

Izvor: MozzartSport.com, 24.Avg.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (sreda, 24. avgust): Visok napon u Ligi šampiona! Goreće u Austriji i na Kipru

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas

Danas su ponovo mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona u centru pažnje. Goreće u S alcburgu gde domaćinbrani pozitivan remi iz Zagreba. Interesenatno će biti i u Nikoziji gde gostuje Kopenhagen, a na velikom ispitu će biti i Ajaks. Takođe čekaju nas i mečevi engleskog Liga Kupa... Pojedine mečeve moći ćete da odigrate po znatno povoljnijim kvotama u okviru ponude kladionice MOZZART Trostruki superpar. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

6406: APOEL NIK. –  KOPENHAGEN, 20:45

(Fudbal, Liga šampiona)

Kopenhagen je u prvoj utakmici stigao do minimalca nad Apoelom. Ni pre toga Apoel nije imao baš uspeha jer je izgubio u Kupu Kipra sa 1:2 od Apolona. Sa druge strane Kopenhagen je remizirao u Superligi Danske protiv Alborga, nije gubio u poslednjih pet utakmica i ima pobedu nad Astrom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.  Do sada su u međusobnim duelima pobeđivali domaćini.

6407: M'GLADBAH – JANG BOJS, 20:45

(Fudbal, Liga šampiona)

Nemci imaju ugodnu prednost uoči dulea sa Šveđanima od 3:1. Ekipa Menhengladbaha je nedavno igrala bez golova i sa italijanskim Lacijom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Jang Bojse hrabri jedino to što su u Superligi Švajcarske postizali i do sedam golova po utakmici. Tradicionalno igraju efikasne duele.

6408: ROSTOV – AJAKS, 20:45

(Fudbal, Liga šampiona)

Ovo je meč velikog uloga. Rostov doduše ima tu privilegiju da iz remija sa Ajaksom u prvoj utakmici nosi pozitivan skor zbog gola na gostujućoj travi. Možda će zbog toga Rusima biti lakše da pred domaćom publikom savladaju tremu pred Holanđanima. Ovo će im biti drugi međusobni duel. Ajaks je u lošoj formi.

6409: MAN.SITI – STEAUA, 20:45

(Fudbal, Liga šampiona)

Englezi se ne šale! Pocepali su mrežu Steaue napunivši je čak sa pet lopti u prvom meču. Mančester Siti je isto učinio i u Premijer ligi, kada je Stouk primio četiri gola. Steaua u ovaj susret ulazi posle pomenutog poraza u prvom meču sa Englezima, i remija sa gradskim rivalom, Dinamom iz Bukurešta. Pre meča u Bukureštu se nisu sastajali.

6410: SALCBURG – DINAMO Z, 20:45

(Fudbal, Liga šampiona)

Ništa nije rešeno. Zagrebački Dinamo je na Maksimiru igrao nerešeno sa Austrijancima. Hrvati zato put Salcburga nose otvorene karte iz prve utakmice. Salcburg ima prednost domaćeg terena, ali i nadu u statiscici koja kaže da su Austrijanci pobeđivali Dinamo čak tri puta u zvaničnim mečevima Lige šampiona i Lige Evrope od 2009. godine.

2054: AKRINGTON - BARNLI, 20.45

(Liga Kup)

Barnli je apsolutni favorit na ovom meču, dovoljno je samo videti razliku u rangu takmičenja. Barnli ulazi u ovaj meč posle pobede nad Liverpulom od 2:0, dok je Akrington vezao nekoliko slabijih duela. U Ligi dva ima dva poraza i remi u poslednja tri meča Do sada su igrali tri puta, oba tima imaju po pobedu, a jednom je bilo nerešeno.

2038: FULAM - MIDLZBRO, 20.45

(Liga Kup)

Prošle sezone su vodili borbe u Čempionšipu, sada je Midlzbro u Premijer ligi i favorit je protiv uzdrmanog Fulama. Tim Slaviše Jokanovića je u potrazi za pojačanjima, a u poslednja dva meča igrao je nerešeno. Midlzbro dolazi na ovu utakmicu posle pobede nad Sanderlendom. Od poslednja četiri meča Midlzbro je dobio dva.

2041: MORKAMB - BORNMAUT, 20.45

(Liga Kup)

Bornmaut je favorit gledajući logično jer je premijerligaš koji se sastaje sa ekipom iz Lige dva, odnosno trećeg ranga takmičenja. Poslednji put su se sastali 2010. godine, a tada su Trešnjice bile bolje s 1:0. U poslednja tri deula prosek golova je 3,33. Tako da i ovoga puta može da se odigra 3+.

2055: SANDERLEND - ŠRUZBERI, 20.45

(Liga Kup)

Sanderlend je možda ove sezone jedan od favorita za ispadanje iz Premijer lige, ali protiv Šruzberija ne bi trebalo da ima mnogo problema. Porazi od Sitija i Boroa su uzdrmali tim, dok Šruzberi dočekuje meč pobedom od 2:1 nad Česterfildom. Do sada se nisu sastajali. Crne mačke ne bi smele da kiksnu na svom terenu.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga šampiona UŽIVO: Vodi Dinamo! Rusi i Menš dominantno u elitu, Siti rutinski, Danci jedva (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Avg.2016

Budite danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi....Konačni rezultati revanš mečeva plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona:..Rostov- Ajaks 4:1, (prvi meč 1:1)../Azmun 34, Erokin 52, Noboa 60, Polož 66 - Klasen 84 pen/..APOEL - Kopenhagen 1:1,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.