Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020, 08:39

NAJAVA DANA (četvrtak, 13. avgust): RB Lajpcig na Atletiko Madrid, jer bez Lige šampiona dosadno je sastavljati tiket

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas...

RB LAJPCIG – ATL. MADRID, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nemci su eliminisali prošlogodišnjeg finalistu ovog takmičenja Totenhem ukupnim rezultatom 4:0. Atletiko je s druge strane priredio senzaciju i izbacio aktuelnog šampiona Liverpul (4:2). >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Madriđani imaju više svežine u nogama s obzirom da se njihovo prvenstvo završilo pre nekoliko nedelja, dok igrači Lajpciga nisu „potrčali“ više od mesec dana. Dve ekipe nisu se ranije sastajale.

NJUKASL DŽETS – VELINGTON, 11.30

(Fudbal, Australija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Džetsi su podigli formu u poslednje vreme, preciznije bez poraza su na poslednja četiri susreta. Ipak, deveti su na tabeli i daleko od plej-of zone. Velington Finiks je kao treći obezbedio mesto u plej-ofu, međutim dobio je samo jednu od poslednjih pet utakmica. Ipak, treba imati u vidu da je Velington ovog rivala savladao na četiri od prethodnih pet odmeravanja.

MAKABI T.A. – HAPOEL BER ŠEVA, 19.30

(Fudbal, Izrael, Superkup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pred Hapoelom je težak zadatak. Moraće da nadoknadi deficit od dva gola koliko je primio u prvom duelu sa najboljim timom Izraela. Da stvari budu teže to će morati da učini bez najboljeg igrača Švira koji je u prvom susretu dobio crveni karton i neće igrati u ovom revanšu.

HOFENHAJM – VEHEN, 15.30

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Hofenhajm je sezonu u Bundesligi završio na šestom mestu, dok je Vehen novi trećeligaš pošto je ispao iz Cvajte. Za razliku od Hofenhajma kojem će ovo biti prvi meč posle završetka sezone, Vehen je odigrao prijateljski sa Grojter Firtom i remizirao (2:2). Domaćin je ipak kvalitetniji i svakako bliži pobedi.

GORNIK Z. – JAGJELONIJA, 20.30

(Fudbal, Kup Poljske)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ništa nije izvesno u ovoj fazi Kupa Poljske. Epitet favorita ne postoji, pošto je Jagjelonija tek za koji bod u šampionatu bila jača od Gornika. Sve u svemu, poslednji meč para s kraja prošle godine dobio je Gornik sa 3:0, što ne znači u ovom trenutku u smislu premoći ništa, pa očekivanje egal, neizvesne utakmice stoji podvučeno kao esencijalno bitna činjenica. Ipak, iz ovog poslednjeg susreta da se zaključiti jedino da su timovi osrednjeg učinka, odnosno forme u proteklom periodu redovno pozitivno reagovali na 3+ tipovanja. Ta logika i sada može da posluži kao igrački putokaz.

AJAKS – UTREHT, 18.45

(Fudbal, prijateljska utakmica)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pamte Kopljanici dobro kako ih je Utreht u martu prevario, pa savladao u polufinalnom meču Kupa Holandije. Ovo će biti prilika za neformalno poravnanje računa i Ajaks je u svakom slučaju favorit, a pošto utakmica nema takmičarski značaj, treba razmisliti o mogućem broju postignutih golova.

ĐIRONA – ALMERIJA, 19.30

(Fudbal, Španija 2, plej-of, polufinale)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Reč je o prvoj polufinalnoj utakmici, najverovatnije fudbalski tvrdoj. Niko od starta ovde neće srljati pošto je reč o timovima poprilično izjednačenih kvaliteta. Dokaz ovoj tvrdnji vraća nas u 39. kolo Segunde, na utakmicu koju je Đirona dobila golom sa bele tačke u 75. minutu. Ipak, daleko da je Almerija bila pasivna nakon toga, budući da je nasrtala iz sve snage što je rezultovalo i crvenim kartonom, odnosno igračem manje na njihovoj strani u nadoknadi vremena,

ELČE – SARAGOSA, 22.00

(Fudbal, Španija 2, plej-of, polufinale)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Elče se razigrao, pa je samo dva puta u julu bio poražen u Segundi. S druge strane, Saragosa ima dobar tim, ali je posle posustajanja proteklog meseca vrlo diskutabilno da li je sposobna za slavlje u prvom polufinalnom odmeravanju para. Inače, treba imati u vidu da je Saragosa dobila prethodna tri susreta para. Na poslednjem rezultat je doneo prolaznu GG3+ igru što je preseklo četvorostruku NG tradiciju para.

NORĆEPING – HAMARBI, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Norćeping je na poslednja četiri susreta s dva remija i dva poraza uspelo da stavi pod znak pitanja trenutnu treću poziciju na tabeli. Šareni Hamarbi zbog toga može da pokuša da ih iznenadi, mada će zbog trenutnog kvaliteta svog sastava do uspeha teže doći. Inače, pre skoro godinu dana Norćeping je s 2:0 dobio poslednju utakmicu para, a valja znati i da je pre toga na dva meča ovih timova sve rešavano remijem.

LA LEJKERSI – SAKRAMENTO, 19.30

(Košarka, NBA)

Zapad je pod Lejkersima, a oni nisu sebi smeli da dozvole Oklahome, Hjustona i Dalasa na poslednjih pet izlazaka na parket. Nesporno je da je Sakramento koji je trenutno 13. na istoj tabeli tanji tim koji će bez obzira na sve pokušati da pruži dostojan otpor timu iz Los Anđelesa. Inače, Sakramento od 2018. nije dobijao Lejkerse, teško je da će to i sada moći. Trebalo bi shodno odnosu snaga razmisliti o ponuđenim marginama.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.