Mutko: Ako je bilo rasizma, CSKA će biti kažnjen

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mutko: Ako je bilo rasizma, CSKA će biti kažnjen

Ministar sporta Rusije Vitalij Mutko rekao je da će CSKA biti kažnjen, ako istraga potvrdi da je na njegovom meču sa Mančester Sitijem Jaja Ture bio vređan na rasnoj osnovi.
(FOTO: AP)
Potrebno je sprovesti objektivnu istragu. Ako se utvrdi da je bilo rasističkih povika, CSKA će biti kažnjen. Mi ćemo iz te kazne izvući pouku i osigurati da se to više nikad ne ponovi – rekao je Mutko.
UEFA je ranije odlučila da pokrene disciplinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << postupak protiv CSKA zbog vređanja Turea na rasnoj osnovi tokom utakmice trećeg kola Lige šampiona sa Mančester Sitijem (1:2).

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.