Murinjo pecnuo Barsine trenere: Lako je sa njim...

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo pecnuo Barsine trenere: "Lako je sa njim..."

Murinjo je napravio podvig bez najboljeg na svetu, kaže da je to mnogo teže nego sa Leom Mesijem...

Žoze Murinjo kaže da je Leo Mesi prečica do pobede.

"Lakše je osvojiti Ligu šampiona sa Mesijem, nego igrati protiv njega", aludira Portugalac na činjenicu da je sa Interom uspeo da pobedi Mesija i Barselonu i osvoji titulu prvaka Evrope.

"Individualci su prevaga u fudbalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mesi je sa tri različita trenera osvojio Ligu šampiona, jasno je ko je tu zaslužan", podsetio je Murinjo.

Pričao je i o svojoj budućnosti.

"Imam mnogo ponuda, pažljivo ih analiziram, u Engleskoj sezona počinje krajem juna, početkom jula biću tamo", kaže Murinjo i potvrđuje ono što svi znaju, preuzeće Mančester Junajted.

On bi 1. jula trebalo da stupi na dužnost, već gleda fudbalere po čitavoj Evropi i navodno pravi plan za naredni prelazni rok.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.