Murinjo cilja Ligu šampiona?

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo cilja Ligu šampiona?

Mogu li Sparsi u novo finale?

Fudbaleri Totenhema porazom su završili grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona, poraženi su u Minhenu sa 3:1 od Bajerna.

Izveo je Murinjo kombinovani sastav, pa su Bavarci bez većih problema slavili, Porugalac je pre utakmice izjavio da je igračima zabranio da gledaju snimak prvog susreta, koji je u Londonu okončan pobedom nemačkog tima rezultatom 7:2.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Bilo kako bilo, tada je na klupi Sparsa bio Maurisio Poketino, stvari su se promenile, a Murinjo je na prvih šest susreta ostvario četiri trijumfa i dva poraza uz gol razliku 17:11.

Jasno je da još uvek nije pohvatao sve konce u Severnom Londonu portugalski stručnjak, odmah je morao u vatru, kako je od njegovog dolaska pred "Pevcima" bio zgusnut raspored, ali veruje da će se stvari iz meča u meč popravljati, da ovaj poraz od Bajerna ne boli i da će Totenhem predstavljati opasnost za svakog protivnika u nastavku elitnog takmičenja.

"Timovi koji su u prvom šeširu neće želeti da igraju sa nama. Najjači smo tim u drugom šeširu.

Znam da smo u zemlji koja prolazi kroz lud period oko Božića i da to često ostavi danak kod igrača i timova, ali u februaru ću bolje razumeti moje igrače i oni će bolje razumeti mene.

Bićemo spremni, u februaru ćemo biti zastrašujući
", najavio je Murinjo.

Dakle, izgleda da Portugalac ima velike ambicije u Ligi šampiona, "Pevci" su minule sezone sa Poketinom u finalu izgubili od Liverpula, videćemo da li mogu sa Murinjom da ponove takav učinak ili da čak naprave istorijski iskorak.

Dodajmo i da su potencijalni rivali Totenhem Sparsa u 1/8 finala Lige šampiona Barselona, Juventus, PSŽ, Valensija i Lajpcig.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.