Murinjo: Ja sam kriv!

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Sep.2012, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ja sam kriv!

Trener fudbalera Reala Žoze Murinjo izjavio je da je on jedini krivac za loše rezultate Madriđana na startu sezone, prenose večeras španski mediji.
Real je u subotu izgubio od Sevilje rezultatom 1:0 i posle četiri kola ima osam bodova manje od vodeće Barselone.
Ja sam jedini krivac za katastrofalan početak sezone. Real ima pravo da izgubi utakmicu, ali ne na ovakav način. Tim ne sme da se skoncentriše samo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ligu šampiona, a da zapostavi prvenstvo. Mi u klubu već stvaramo tim za sedeću sezonu. Ovde se stvari pripremaju na profesionalan način – rekao je Murinjo.
Fudbaleri Reala sutra od 20.45 u prvom kolu D grupe LŠ dočekuju ekipu Mančester Sitija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Murinjo već planira pripreme za narednu sezonu

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2012, 11:25

Trener fudbalera Real Madrida Žoze Murinjo rekao je danas da već sada planira program priprema za sledeću sezonu, posle slabog starta na početku tekućeg prvenstva španije.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.