Molde i Omonija idu dalje, nazire se Zvezdin rival!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 19:59

Molde i Omonija idu dalje, nazire se Zvezdin rival!

Počeo je večerašnji program u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kiparska Omonija je posle produžetaka izborila plasman u drugo kolo, pošto je kao gost savladala jermenski Ararat sa 1:0. Gol odluke postignut je u 94. minutu, kada je Santos savladao srpskog golmana Čupića.

U duelu Moldea i finskog KuPS-a nije bilo neizvesnosti, Norvežani su kao domaćini bili veoma ubedljivi i meč dobili sa 5:0.

Ali, meč koji najviše zanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaću javnost večeras je duel Dinama iz Tbilisija i Tirane.

Taj duel je počeo u 19 časova i posle prvog poluvremena Tirana vodi sa 1:0, golom Argentinca Torase u 45. minutu meča.

Podsetimo, ko večeras dobije ovaj duel, dočekaće Crvenu zvezdu u drugom kolu kvalifikacija.

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (kval.) - Pretio Zvezdi, a ispao u prvom kolu! Molde bez problema u narednoj fazi

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020

Popunjavamo polako učesnike drugog kola kvalifikacija za LŠ...Ararat iz Jermenije je dočekao danas ekipu Omonije na svom terenu u okviru prvog kola kvalifikacija za LŠ i gosti su odneli pobedu i plasman u drugo kolo...Omonija je slavila nakon produžetaka, jedini gol na meču postigao je Santos u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.