Mojes: Ne možemo da osvojimo Ligu šampiona!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2013, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes: Ne možemo da osvojimo Ligu šampiona!

Trener Mančester Junajteda smatra da na raspolaganju mora da ima pet-šest igrača svetske klase da bi mogao da juriša na trofej šampiona Evrope.

Realan: Dejvid Mojes

 

Tranzicija u Mančester Junajtedu od odlaska ser Aleksa Fergusona sa klupe engleskog šampiona nimalo nije laka, a sav teret podnosi novi strateg >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dejvid Mojes. Njegov zadatak je dakle jako nezahvalan, jer se očekuje da odbrani šampionsku titulu u Premijer ligi, kao i da krene svom snagom na osvajanje Lige šampiona.

Ipak, Junajted je posle dva vikenda, i poraza od gradskog rivala Sitija i Vest Bromviča, pokazao da je u krizi, a već početkom nedelje ga očekuje gostovanje Šahtjoru u Donjecku u okviru Lige šampiona.

 

Mojes je pred taj meč javno priznao da njegova ekipa ove sezone nije spremna da napadne trofej šampiona Evrope.

"Da biste osvojili Ligu šampiona, morate da imate pet-šest igrača svetske klase. Bajern ima takvu ekipu, Barselona, možda i Real ove sezone. Mi to trenutno nemamo. Imamo iskustvo i nekoliko igrača koji mogu doći u tu kategoriju, ali još nisu u njoj", otvoreno će Škot.

 

Kako li će ovakvu izjavu primiti navijači Junajteda…

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.