Mitrović zatresao mrežu polufinaliste Lige šampiona VIDEO

Izvor: B92, 31.Jul.2022, 18:12

Mitrović zatresao mrežu polufinaliste Lige šampiona VIDEO

Srpski napadač Aleksandar Mitrović bio je strelac u remiju njegovog Fulama i Viljareala (1:1) u prijateljskom susretu.

Igrao se 86. minut kada je Kevin Mbabu, koji je ušao nekoliko trenutaka pre toga, odigrao sjajan dupli pas sa još jednim rezervistom Tomom Kernijem.

Brzonogi švajcarski bek je prvi stigao do te lopte i uputio loptu na protivnički šesnaesterac gde je spremno čekao Mitrović koji ovakve poklone ne propušta i doneo je svom timu izjednačenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prethodno je Dani Pareho doveo "žutu podmornicu" u vođstvo u 34. minutu igre.

Za Mitrovića je ovo četvrti gol na pripremama i spreman dočekuje prvo kolo Premijer lige gde se njegov Fulam sastaje sa Liverpulom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MITROVIĆ OPET ZATRESAO MREŽU: Doneo Fulamu remi protiv polufinaliste Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2022

Polako ulazi u formu...U poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak Premijer lige fudbaleri Fulama su na svom Krejven Kotidžu odigrali nerešeno 1:1 protiv Viljareala, uz novi gol Aleksandra Mitrovića...Najbolji strelac Čempionšipa prošle sezone nastavio je tamo gde je stao. Aleksandar Mitrović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.