Mitrović i Milinković Savić idu ka kontinentalnoj tituli

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 22:33

Mitrović i Milinković Savić idu ka kontinentalnoj tituli

Veliku prednost imaju pred revanš.

Fudbaleri Al Hilala su na svom terenu pobedili sa 2:0 (2:0) Al Itihad u prvom meču četvrtfinala Azijske Lige šampiona.

Aleksandar Mitrović je u meču dva tima iz Saudijske Arabije lako realizovao penal u 40. minutu za vođstvo, što je bio njegov osmi gol na devet mečeva u ovoj sezoni Azijske Lige šampiona, a 30. u sezoni.

Goal: Aleksandar Mitrović | Al-Hilal 1-0 Al-Ittihadpic.twitter.com/c7PupExtUa
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
— FootColic ⚽️ (@FootColic) March 5, 2024

Samo dva minuta kasnije, sjajni Malkom, koji je propustio jednu dobru priliku, pravovremeno je uposlio Al Davsarija za odlarak na odmor sa lepom prednošću Al Hilala.

Bez Karima Benzeme, drugi Francuz N' Golo Kante je lider ove ekipe, ali je baš on napravio jako grub faul u 64. minutu. Evans mu je pokazao žuti karton, ali je dobio poziv iz VAR sobe i posle gledanja snimka preinačio ga u isključenje.

Al Hilal je imao igrača više, imao inicijativu, ali su gosti propustili dve velike prilike da smanje prednost koju će juriti u revanšu. Golman Al Ovais je prvo odbranio zicer Hegaziju, a zatim i situaciju "jedan na jedan" Hamdalahu. Ostalo je 2:0.

Aleksandar mitrović je proveo ceo meč na terenu, dok je Sergej Milinković Savić zamenjen u 85. minutu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.