Milojević slavi jubilej, Zvezda bez kvarteta na Banjici

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević slavi jubilej, Zvezda bez kvarteta na Banjici

Strateg aktuelnog šampiona Srbije obeležiće na Banjici lep jubilej, ali će njegov tim u duel sa Radom ući oslabljen neigranjem najmanje četvorice važnih pojedinaca.

Poslednju utakmicu pred odlazak na prvu reprezentativnu pauzu u 2019. godini fudbaleri Crvene zvezde igraju danas od 17 časova na Banjici protiv ekipe Rada.

Utakmica na stadionu "Kralj Petar Prvi" biće odigrana u okviru 27. kola Super lige Srbije i biće stota u kojoj će Zvezdu sa klupe voditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vladan Milojević.

Mladi stručnjak koji je crveno-bele preuzeo 2017. godine obeležiće lep jubilej na Banjici, ali će se o njemu pričati samo u slučaju da Zvezda i danas zabeleži željeni rezultat.

Crveno-beli u današnji meč ulaze oslabljeni neigranjem četvorice igrača, a moguće je da će još jedan fudbaler biti pošteđen.

Van stroja ostaju Marko Gobeljić, Milan Rodić, Marko Marin i Ričmond Boaći, a vrlo verovatno i Goran Čaušić koji je još uvek "rovit".

Milojević bi tako danas mogao da izvede sledeću jedanaestoricu:



Borjan

Stojković, Milunović, Savić, Gajić

Jovičić

Ben, Jovančić, Ivanić

Pavkov, Joveljić.

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi prolećni poraz fudbalera Radničkog 1923

Izvor: KGsport.info, 17.Mar.2019

Posle osam utakmica u kojima nisu osetili gorčinu poraza, fudbaleri Radničkog 1923 kapitulirali su na gostovanju vodećem TSC-u iz Bačke Topole u 27. kolu Prve lige Srbije – 0:2 (0:2). Domaćin je rano došao do vođstva, već u 10. minutu pogotkom Rovčanina, da bi pred odlazak na odmor Milićević...

Nastavak na KGsport.info...

SUPERLIGA: Rutinska pobeda Zvezde na Banjici u režiji Joveljića i Bena (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019

Mladi napadač načeo Građevinare, iskusni stranac ih dokrajčio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Milojevićeva 100. na klupi Zvezde!

Izvor: Mondo, 17.Mar.2019

U pobedi protiv Rada na Banjici 3:0, Vladan Milojević po 100. put na zvaničnoj utakmici imao je ulogu trenera Crvene zvezde. Trenutni učinak je 73 pobede, 19 remija i 8 poraza.

Nastavak na Mondo...

MILION NJIH ME JE OKRENULO TELEFONOM DA MI KAŽE DA SAM LUD I DROGIRAN, DA MI TO NE TREBA Vladan Milojević: Nisam verovao u Ligu šampiona, ali jesam u sebe...

Izvor: Kurir, 18.Mar.2019, 11:07

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na meču sa Radom obeležio je jubilej - 100. utakmicu na klupi crveno-belih. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.