Milito propušta meč sa Bajernom

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milito propušta meč sa Bajernom

Fudbaler Intera Dijego Milito propustiće zbog povrede tetive prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.
U saopštenju aktuelnog prvaka Evrope navodi se da je Milito doživeo drugostepenu povredu tetive, na samom kraju nedeljne utakmice protiv Rome.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << List Gazeta delo Sport preneo je da će argentinski fudbaler oko mesec i po dana odsustvovati sa terena.
Prva utakmica osmine finala Lige šampiona između Intera i Bajerna igra se 23. februara u Milanu.
To će biti repriza finala Lige šampiona iz prošle sezone, kada je Inter sa 2:0 pobedio Bajern, a dvostruki strelac bio je Milito.
- Dijego ne sme da bude zabrinut zbog povrede. On zna koliko je važan za naš tim. Sve što sada mora da uradi je da se koncentriše na oporavak - rekao je trener Intera Leonardo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez Milita na Bajern

Izvor: RTS, 08.Feb.2011

Fudbaler Intera Dijego Milito propustiće zbog povrede tetive prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena...U saopštenju aktuelnog prvaka Evrope navodi se da je Milito "doživeo drugostepenu povredu tetive", na samom kraju nedeljne utakmice protiv Rome...List Gazeta delo sport...

Nastavak na RTS...

Milito propušta prvu utakmicu sa Bajernom

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2011, 10:50

MILANO, 8. februara 2011. (Beta-AP) - Fudbaler Intera Dijego Milito propustiće zbog povrede tetive prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.U saopštenju aktuelnog prvaka Evrope navodi se da je Milito "doživeo drugostepenu povredu tetive", na samom kraju nedeljne utakmice...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.