Milan na Barsu, Real na Juventus u Ligi šampiona

Izvor: Studio B, 29.Avg.2013, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan na Barsu, Real na Juventus u Ligi šampiona

Fudbaleri Barselone i Milana igraće u istoj grupi u predstojećoj Ligi šampiona, a sa njima se nalaze još dva bivša evropska prvaka - Ajaks i Seltik, odlučeno je žrebom u Monte Karlu.

Oni će igrati u Grupi H, a to je prvi put od početka ovog takmičenja da se u prvoj fazi u grupi nalaze četiri evropska prvaka. U grupi B će igrati dva evropska velikana Real Madrid i Juventus, i to u društvu Galatasaraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i Kopenhagena.   

Evropski šampion Bajern nalazi se u Grupi D sa Mančester sitijem, moskovskim CSKA i Viktorijom iz Plzena. Srpska kolonija iz Benfike igraće protiv Pari Sen Žermena, Olimpijakosa i Anderlehta, u kome igraju dvojica igrača iz Srbije. Pobednik Lige Evropa Čelsi je u Grupi E, sa Šalkeom, Bazelom i Steauom.   

Jedna od najujednačenijih grupa po kvalitetu je F, gde ćeigrati finalista Lige šampiona Borusija Dortmund, italijanski vicešampion Napoli, engleski velikan Arsenal, kao i nekadašnji šampion Evrope Olimpik iz Marselja.   

Liga šampiona počinje 17. septembra, a igraće se do 17. decembra.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Milan na Barsu, Real na Juventus u Ligi šampiona

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2013

Fudbaleri Barselone i Milana igraće u istoj grupi u predstojećoj Ligi šampiona, a sa njima se nalaze još dva bivša evropska prvaka - Ajaks i Seltik, odlučeno je danas žrebom u Monte Karlu... Oni će igrati u Grupi H, a to je prvi put od početka ovog takmičenja da se u prvoj fazi u grupi nalaze...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.