Izvor: RTS, 06.Maj.2021, 11:36

Mijatović: Volimo Zidana, ali sve je pogrešio

Legendarni fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da je njegov bivši tim potpuno zasluženo eliminisan od Čelsija u polufinalu Lige šampiona.
Čelsi je u Londonu savladao Madriđane 2:0, a rezultat je mogao da bude znatno ubedljiviji da "plavci" nisu propustili brojne šanse.

"Čelsi je bio superiorniji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u svakom segmentu. Intenzitet, ritam, kreiranje šansi... Volimo Zidana, ali moramo priznati da je sve uradio pogrešno", rekao je Mijatović za radio "Kadena Ser".
Čelsi će 29. maja u engleskom finalu Lige šampiona, u Istanbulu, igrati protiv Mančester Sitija.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale definitivno u Istanbulu, po 4000 karata za klubove

Izvor: N1 televizija, 06.Maj.2021

Finale Lige šampiona između Mančester sitija i Čelsija definitivno će se igrati u Istanbulu 29. maja. Ovo je potvrdila UEFA i pored toga što je Turska trenutno u „lokdaunu“ zbog velikog broja zaraženih od koronavirusa.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.