Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Mar.2012, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesijevih pet golova za istoriju

Argentinac Lionel Mesi večeras je na utakmici protiv Bajera iz Leverkuzena postigao je pet golova i tako ušao u istoriju Lige šampiona kao prvi igrač koji je to uspeo na jednoj utakmici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi: Sjajan je osećaj kada postignete pet golova

Izvor: Blic, 08.Mar.2012

Lionel Mesi imao je fantasično veče protiv Bajera iz Leverkuzena, kome je pet puta pogađao mrežu u trijumfu od 7:1, u revanšu osmine finala Lige šampiona..."Prelep je osećaj kada date pet golova. Mi želimo da dođemo što dalje u Ligi šampiona, ali isto tako znamo, koga god da izvečemo u ovim...

Nastavak na Blic...

Mesi, Mesi, Mesi, Mesi, Mesi (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012

Fudbaleri Barselone demolirali su Bajer iz Leverkuzena rezultatom 7:1, a junak utakmice je bio sjajni Lionel Mesi koji je postigao pet golova i tako ušao u istoriju Lige šampiona kao prvi igrač koji je to uspeo na jednoj utakmici. .

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.