Marka i njena ekskluziva - Obamejang hoće u Real!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marka" i njena ekskluziva - Obamejang hoće u Real!

Očekujemo veliki broj transfera u poslednjih nekoliko dana prelaznog roka, videćemo da li će jedan od njih biti i transfer Obamejanga iz Borusije u Real.

Real Madrid ima za cilj da dovede Pjera Obamejanga.

Gabonac je prethodnu sezonu odigrao fantastično, bio je najbolji igrač Borusije iz Dortmunda koja je na kraju završila na drugom mestu u Bundesligi i koja je povratila učešće u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon godinu dana pauze.

U Madridu razmišljaju pozitivno, a imaju i odlične odnose sa čelnicima Borusije, što je samo faktor koji može ubrzati stvari.

Ostankom Morate u Realu pitanje napadača bi trebalo da bude rešeno i zbog toga najviše postavljamo pitanje - čemu sve ovo i da li je uopšte realno da se desi ovako nešto.

Ipak, Marka navodi da Obamejang ima veliku želju da obuče dres Reala, najviše zbog svoga dede kojem je obećao da će to jednog dana učiniti.

Ostalo je još par dana do kraja prelaznog roka, mnogi u Španiji očekuju da Real Madrid napravi veliki transfer.

Da li je to baš Obamejang, ostaje nam da vidimo...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.