Marin: Liga šampiona ovo još nije doživela

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Liga šampiona ovo još nije doživela

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Olimpijakos i da je atmosfera na stadionu "Rajko Mitić" bila fenomenalna.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Olimpijakos sa 3:1, u drugom kolu Grupe B Lige šampiona.

"Prvo moram da pohvalim navijače, ovo Liga šampiona još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije doživela da dođe strana ekipa i da je ovako dočekaju. Fantastična atmosfera na stadionu", rekao je Marin za Arenu sport nakon meča.

Zvezda je pobedila posle preokreta, pošto je Olimpijakos vodio od 37. minuta golom Rubena Semeda. Pobedu Zvezdi doneli su Miloš Vulić u 62, Nemanja Milunović u 87. i Ričmond Boaći u 90. minutu.

"I u prvom poluvremenu smo videli da možemo da igramo, bili smo malo u grču, primili smo glup gol, ali drugo poluvreme se videlo sa kojim karakterom je izašla ekipa, fantastično se borila i zasluženo uzela tri boda", rekao je Marin.

U drugom meču Grupe B Bajern iz Minhena je ubedljivo slavio protiv Totenhema sa 7:2. Zvezda je sada druga na tabeli tri boda.

"Drugo je kolo, ima šest da se odigra. To sad ništa ne znači, ali ovo je mnogo bitna pobeda", rekao je Marin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.