Manuel Nojer završio sezonu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2017, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manuel Nojer završio sezonu

Golman Bajerna doživeo frakturu stopala i to u trenutku dok je Ronaldo postigao treći gol

Izgubili su Bavarci četvrtfinale Lige šampiona, a mogli bi lako da izgube i Manuela Nojera i to do kraja sezone. Golman Bajerna i reprezentacije Nemačke doživeo je frakturu stopala sinoć u Madridu i to u trenutku dok je Kristijano Ronaldo kompletirao het-trik.

Sjajni golman biće danas podvrgnut detaljnim ispitivanjima u Minhenu kako bi se odredila prava >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dijagnoza i prepisala adekvatna terapija, saopštili su iz Bajerna. Prema prvim prognozama za njega je ova sezona izgleda završena.

Podsetimo, ovo je veliki peh za Nojera, koji se nedavno vratio na teren baš protiv Reala u prvoj utakmici, nakon što je propustio dva meča u Bundesligi zbog povrede koju je zaradio na treningu.

Opet, kako Bajern ima sigurnu prednost u prvenstvu realno je da Sven Ulrlih odradi posao i da se Nojerov izostanak ne oseti.

Der Moment im Bild, als die Verletzung passiert: @Manuel_Neuer verletzt sich beim rauslaufen, fasst sich an den Fuß @SPORTBILD @FCBayern pic.twitter.com/fVbRDoLlcW

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užasne vesti za "Bavarce" posle ispadanja iz LŠ!

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2017

Bajern je sinoć završio takmičenje u Ligi šampiona, a za jednog njihovog fudbalera je najverovatnije gotova i čitava sezona...Fudbaler minhenskog Bajerna nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Lige šampiona, kako su sinoć nakon produžetaka poraženi od madridskog Reala...Nakon susreta, nove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.