Manćini: Nije istina da sam se loše odnosio prema Tevezu

Izvor: Blic, 16.Feb.2012, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Nije istina da sam se loše odnosio prema Tevezu

Menadžer fudbalera Mančester Sitija Roberto Manćini negirao je da se loše ophodio prema "odmetniku" Karlosu Tevezu.

"Uopšte se ne slažem sa optužbama koje je Karlos izneo, nikada se nisam loše odnosio prema njemu. Možda je situacija potpuno drugačija, možda sam bio suviše dobar. Do kraja sezone više ne želim da odgovaram na pitanja o njemu", rekao je Manćini engleskim medijima.

Argentinski napadač i Manćini sukobili su se jesenas na utakmici sa Bajernom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Ligi šampiona, kada je Tevez odbio da uđe u igru sa klupe.

Klub ga je kaznio nakon toga, a Argentinac je otišao u Buenos Ajres i izjavio da traži novi klub. Poslednjih dana, međutim, došlo je do obrta pa se Tevez vratio u Siti, ali je kazao da ga je Manćini "tretirao kao psa".

Pitanje je i da li bi Tevez uopšte mogao odmah da se vrati na teren, pošto nije trenirao u prethodna tri meseca.

Tevez je u Siti došao u leto 2009. godine iz redove gradskog rivala Mančester Junajteda. Argentinac je za Siti odigrao 84 utakmice i postigao 52 gola.

Povezane vesti: Tevez: Manćini me je tretirao kao psa, vraćam se zbog navijača Mir mir mir, niko nije kriv - Tevez se vraća u Siti! Manćini: Tevez može da se vrati i igra za Siti Manćini: Tevez se nije poneo kao veliki igrač Aguero žali zbog nesporazuma Teveza i Manćinija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bio sam predobar prema Tevesu"

Izvor: B92, 16.Feb.2012

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini negirao je navode Karlosa Tevesa da ga je tretirao kao psa...Teves se u utorak vratio u Mančester, posle tromesečnog boravka u Argentini, gde je otišao bez dozvole kluba pošto ga je klub kaznio jer je odbio da ode na zagrevanje na utakmici Sitija i Bajerna...

Nastavak na B92...

Manćini: Zamolio sam Balotelija da bude dobar do kraja sezone

Izvor: Blic, 16.Feb.2012

Trener Mančester sitija Roberto Manćini zatražio je od Marija Balotelija da smiri temperament u predstojećim nedeljama pošto "građani" ulaze u poslednje tromesečje Premijer lige kao prvoplasirana ekipa...Manćini se nada da će nemirni napadač Sitija biti miran i neće praviti gluposti na i izvan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.