MRKELA PRED REVANŠ SA DANCIMA Verujem u Zvezdine zamene

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRKELA PRED REVANŠ SA DANCIMA Verujem u Zvezdine zamene

Crveno-beli u utorak od 20 časova biju odlučujuću bitku za plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, koja donosi i sigurno mesto u Ligi Evrope. Posle prvog meča protiv Kopenhagena rezultat je 1:1, što Dancima daje malo veći komfor, pa zbog gola u gostima, njima odgovara i da se meč završi bez pogodaka.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,30 na nerešen ishod u meču Kopenhagen – Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << .
Ipak, sportski direktor Crvene zvezde ne razmišlja na taj način.
– Bila je vrlo dobra utakmica u Beogradu, mislim da je Zvezda odigrala dosta dobro i da je po prikazanom zalužila mnogo više. Ipak, rezultat je 1:1 i on nikome ne ostavlja mogućnost da može da uđe u meč sa epitetom favorita. Očekujem još jednu tešku utakmicu i mislim da će do poslednjeg sudijskog zvižduka biti neizvesno – rekao je Mitar Mrkela za RTS-a uoči susreta u Kopenhagenu.
Srpski šampion će u revanš susretu da bude lišen usluga Bena, Pavkova i Babića.
Svakako je za Crvenu zvezdu nedostatak neigranje standardnih igrača. Ipak, uvek su najbolji oni igrači koji su zdravi i koji mogu da igraju. Verujem da Zvezda ima kvalitet u zamenama koje će istrčati na teren i da će oni obaviti posao na najbolji način – zaključio je Mrkela.

The post MRKELA PRED REVANŠ SA DANCIMA Verujem u Zvezdine zamene appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Zvezdo, sad se pokaži! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019

Prethodne dve sezone crveno-belih u Evropi bile su kao iz bajke. Prvo šesnaestina finala Liga Evrope, pa grupna faza Lige šampiona. Hoće li i treća da bude sreća? Naravno, posle igranja u eliti navijače crveno-belih samo bi zadovoljilo novo odmeravanja snaga sa najboljima. Za to je potrebna pobeda...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.