MORATIJEV ULTIMATUM: OSVOJITI SVETSKO KLUPSKO PRVENSTVO!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORATIJEV ULTIMATUM: OSVOJITI SVETSKO KLUPSKO PRVENSTVO!

MILANO - Predsednik Intera Masimo Morati istakao je da se oseća "izdanim" posle debakla tog fudbalskog kluba u duelu sa Verderom u Bremenu i poraza od 0:3 u poslednjem kolu Lige šampiona. Morati je zato postavio ultimatum sportskom delu kluba - osvajanje Svetskog klupskog prvenstva.

- Osećam se izdanim, kao i uvek posle poraza. Više nema izgovora. Moramo da osvojimo Svetsko klupsko prvenstvo- naglasio je Morati, ali nije želeo da pojasni da li će u slučaju neuspeha na turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Ujedinjenim Arapskim Emiratima trener Rafael Benites biti otpušten.

- Ne želim da sada stvaram probleme. Ni sada, ni tokom Svetskog klupskog prvenstva. Za kasnije ćemo videti- rekao je Morati. Inter će takmičenje na Svetskom klupskom prvenstvu početi sledeće nedelje u polufinalu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.