Moratijev ultimatum Interu

Izvor: RTS, 09.Dec.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moratijev ultimatum Interu

Predsednik prvaka Evrope u fudbalu milanskog Intera Masimo Morati dao je igračima i stručnom štabu ultimatum u kome zahteva osvajanje titule klupskog prvaka sveta na turniru u Abu Dabiju, koji se održava od 8. do 18, decembra.

Morati je nakon katastrofalnog poraza od nemačkog Verdera (3:0) u utakmici poslednjeg kola "A" grupe Lige šampiona pre dve večeri bio ljut na prvotimce "nero-azura".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Svaki put kada oni izgube, ja se osećam izneverenim i prevarenim. Ovoga puta zaista ne postoji način da se opravdaju", rekao je razočarani Morati i dodao da igrači Intera "moraju da osvoje titulu planetarnog šampiona".

Na novinarsko pitanje o statusu sve više napadanog trenera Rafaela Benitesa, prvi čovek italijanskog kluba je istakao da u ovom trenutku ne želi da stvara dodatne probleme.

Lekarski tim Intera očekuje da će defanzivci Majkon i Kristijan Kivu biit spremni za polufinale, dok se oporavak golmana Žulija Cezara i napadača Dijega Milita očekuje za eventualnu polufinalnu utakmicu.

Inter će se u polufinalu sastati sa domaćinom, prvakom UAE Al Vahdom, koji je juče eliminisao tim prvaka Okeanije - Hekari junajted iz Papue Nove Gvineje sa 3:0 (2:0).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MORATIJEV ULTIMATUM: OSVOJITI SVETSKO KLUPSKO PRVENSTVO!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2010

MILANO - Predsednik Intera Masimo Morati istakao je da se oseća "izdanim" posle debakla tog fudbalskog kluba u duelu sa Verderom u Bremenu i poraza od 0:3 u poslednjem kolu Lige šampiona. Morati je zato postavio ultimatum sportskom delu kluba - osvajanje Svetskog klupskog prvenstva...- Osećam se izdanim,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.