MESI PONOVO DOBIJA VOLJNO: Argentinac propušta još jedan meč Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 18:36

MESI PONOVO DOBIJA VOLJNO: Argentinac propušta još jedan meč Lige šampiona

Nije igrao ni protiv Dinama iz Kijeva.

Fudbaler Barselone Lionel Mesi propustiće utakmicu 5. kola Lige šampiona protiv Ferencvaroša u Budimpešti.

Mesi nije igrao na prethodnom meču protiv Dinamo Kijeva zbog blaže povrede, ali Kataloncima to nije smetalo pa su pobedili sa 4:0, a neće ga biti ni u prestonici Mađarske, jer je Ronald Kuman rešio da ga odmori.

#LionelMessi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << will be given a timely rest by coach Ronald Koeman as #Barcelona travel to Hungary for a #ChampionsLeague match at #Ferencvaros on Wednesday#FerencvarosBarçahttps://t.co/pYLIfGWUPK

— NDTV Sports (@Sports_NDTV) December 1, 2020

Na treningu pred put u Budimpeštu nije bilo ni Ter Štegena, kao ni Kutinja, te će Barsa sa dosta rotacija izaći na teren ,,Puškaš arene“.

Zanimljivo je u Grupi D pred poslednja dva kola - Liverpul ima devet, a Ajaks i Atalanta po sedam bodova. Zato je meč na Enfildu (21.00), gde gostuju Holanđani izuzetno važan! Kvota na keca je 1,80, iks je 3,80, a pobeda Ajaksa nosi kvotu 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Ajaks.

Katalonci su već obezbedili plasman u narednu rundu, pošto nakon četiri kola imaju maksimalan učinak i zajedno sa Juventusom će u nokaut fazu takmičenja, dok se Ferencvaroš sa Dinamom iz Kijeva bori za Ligu Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.