MESI: NISAM BITAN JA, VEĆ BARSA

Izvor: Kurir, 08.Mar.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESI: NISAM BITAN JA, VEĆ BARSA

BARSELONA - Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi, posle istorijske pobede protiv Leverkuzena od 7:1 u kojoj je postao prvi čovek sa pet postignutih golova na jednoj utakmici Lige šampiona, izjavio je da nije bitan on, nego prolazak Barselone u četvrtfinale.

BARSELONA - Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi, posle istorijske pobede protiv Leverkuzena od 7:1 u kojoj je postao prvi čovek sa pet postignutih golova na jednoj utakmici Lige šampiona, izjavio je da nije bitan on, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nego prolazak Barselone u četvrtfinale.

"Ništa nije bitnije od toga da smo prošli dalje", rekao je fenomenalni Argentinac, koji je po mnogim mišljenjima već nadmašio zemljaka Maradonu i Brazilca Pelea i postao najbolji fudbaler svih vremena.

On je u meču protiv Leverkuzena postigao ukupno 53. gol ove sezone, na 49 odigranih utakmica i stigao do kote 228 u dresu Barselone, samo sedam manje od najboljeg golgetera u istoriji Katalonaca Cezara Rodrigeza.

Kada je u pitanju rival u četvrtfinalu Mesiju je svejedno.

"U toj fazi takmičenja koga god da dobiješ biće teško, tako da će svaki rival biti izazov", rekao je Mesi, a prenose španski mediji.

Argentinac se nada da bi ova generacija Barselone mogla da postane prvi tim koji je odbranio trofej u Ligi šampiona.

"Naša misija je da pobedimo sve utakmice, ne samo u Ligi šampiona, nego i u Primeri. Idemo dalje", poručio je Mesi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.