Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENJA KLUB POSLE ŠEST GODINA: Aleksandar Kolarov je novi fudbaler Bešiktaša!

Bar tako pišu gotovo svi turski mediji upućeni u pregovore Bešiktaša i srpskog reprezentativca.

Kolarov pre pisanju Turaka će potpisati ugovor na tri godine i opciju ‘plus jedan’ u slučaju dobre saradnje. Takođe detaljno se navode i njegova nova primanja, koja će biti duplo manja nego do sada u Mančester sitiju.
Kolarov će na godišnjem nivou zarađivati nešto više od dva miliona evra.
Bešiktaš je novi šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Turske i sledeće godine će igrati u Ligi šampiona, zbog čega okupljaju snažan tim koji bi bio ravnopravan u elitnom takmičenju.
Kolarov je u Mančester sitiju proveo šest godina, a na Etihad je stigao 2010. godine iz Lacija.
Podsetimo, u Bešiktašu će imati društvo sunarodnika Duška Tošića, koji je imao velikog udela u osvojenoj tituli šampiona Turske.
The post MENJA KLUB POSLE ŠEST GODINA: Aleksandar Kolarov je novi fudbaler Bešiktaša! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolarov prelazi u Bešiktaš

Izvor: RTS, 04.Jul.2016

Aleksandar Kolarov posle šest godina napušta Mančester siti i prelazi u Bešiktaš uz četvorogodišnji ugovor vredan 2,1 milion evra po sezoni, pišu turski mediji. Kolarov će u Bešiktašu biti saigrač Duška Tošića, koji je u prvoj sezoni sa istanbulskim crno-belima osvojio titulu. Od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.