Gotovo - Kolarov pronašao novi klub!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Kolarov pronašao novi klub!

Srpski reprezentativac napustiće Mančester siti posle šest godina.

Kako su preneli svi turski mediji, Aleksandar Kolarov je novi član Bešiktaša.

On će potpisati ugovor na tri godine uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu, a godišnje će zarađivati 2,1 milion evra, što je duplo manje nego što je do sada imao na Etihadu.

Zanimljivo, Kolarov će se za mesto u timu boriti sa svojim sunarodnikom Duškom Tošićem, koji od prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leta brani boje Bešiktaša.

Bešiktaš je osvojio titulu u turskom prvenstvu i naredne sezone igraće u Ligi šampiona, stoga su prava pojačanja neophodna.

Kolarov je u Siti stigao 2010. godine iz Lacija za sumu od 16 miliona funti. U dresu ''građana'' odigrao je 200 mečeva i postigao 20 golova.

Osvojio je šest trofeja među kojima i dve titule u Premijer ligi.

Pre Kolarova, Siti je napustio Demikelis, ao očekuje se da odu i Jaja Ture, Samir Nasri i Pablo Zabaleta.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MENJA KLUB POSLE ŠEST GODINA: Aleksandar Kolarov je novi fudbaler Bešiktaša!

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2016

Bar tako pišu gotovo svi turski mediji upućeni u pregovore Bešiktaša i srpskog reprezentativca.. . Kolarov pre pisanju Turaka će potpisati ugovor na tri godine i opciju ‘plus jedan’ u slučaju dobre saradnje. Takođe detaljno se navode i njegova nova primanja, koja će biti duplo manja nego...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.