Luis Suarez zna gde će nastaviti karijeru?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 13:32

Luis Suarez zna gde će nastaviti karijeru?

Urugvajac ima bogatu ponudu.

Tridesettrogodišnji napadač je ove sezone imao par povreda, ali je po restartu u odličnoj formi, postigao je i gol u pobedi nad Napolijem rezultatom 3:1 u Ligi šampiona.

Njegov ugovor ističe naredne godine, ali je po priznanju predsednika Bartomeua produžetak automatski omogućen ukoliko Suarez odigra određeni broj utakmica.

Po pisanju BeIN Sporta za Urugvajca vlada veliko interesovanje iz Katara, Suarez je želja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << islandskog trenera Halgrimsona koji predvodi Al-Arabi.

Ofanzivac je u par navrata izjavljivao kako je koncentrisan samo na Barselonu, imao je par ponuda i iz MLS-a. U Al-Arabiju bi ga sačekali nekadašnji fudbaler Barselona Mark Muniesa.

Kluba iz Katra ne manjka novca, samo je pitanje da li ovog ili narednog leta planiraju pregovore sa Barselonom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tražio ga Murinjo, ali stameni napadač se seli u Rim! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020

Veliko pojačanje za "Nebeskoplave"...Kako prenosi "Sportitalia", Lacio je dogovorio transfer Vedata Murićija iz Fenerbahčea...Ovaj 26-godišnji napadač je u Turskoj od 2014. godine, igrao je za Giresunspor, Genčlerbirligi i Rizespor pre nego što je potpisao za Fener minulog leta...Imao je odličnu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.