Tražio ga Murinjo, ali stameni napadač se seli u Rim! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 22:35

Tražio ga Murinjo, ali stameni napadač se seli u Rim! (foto)

Veliko pojačanje za "Nebeskoplave".

Kako prenosi "Sportitalia", Lacio je dogovorio transfer Vedata Murićija iz Fenerbahčea.

Ovaj 26-godišnji napadač je u Turskoj od 2014. godine, igrao je za Giresunspor, Genčlerbirligi i Rizespor pre nego što je potpisao za Fener minulog leta.

Imao je odličnu sezonu u turskoj Super ligi u dresu kluba iz Istanbula, postigao je 15 pogodaka i upisao pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << asistencija, bio je u dva navrata strelac i u kupu.

Za ovog 194cm visokog fudbalera je interesovanje pokazao i Žoze Murinjo, video ga je kao odličnu alternativu za Harija Kejna u napadu Sparsa, ali su "Nebeskoplavi" bili brži.

Platiće Feneru 18 miliona evra za Murićija, a on će u Rimu zarađivati dva miliona evra po sezoni.

⚠️ BREAKING NEWS

👉 #Lazio: fatta per Muriqi

➡️ I biancocelesti hanno chiuso con il #Fenerbache per #Muriqi. Affare da 18 milioni di euro. Per il giocatore contratto di cinque anni e ingaggio a due milioni (compresi bonus)#Sportitalia#Sportitaliamercato

— Sportitalia (@tvdellosport) August 13, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.