Ludogorec protiv Steaue, Maribor dočekuje Seltik

Izvor: Vesti-online.com, 08.Avg.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludogorec protiv Steaue, Maribor dočekuje Seltik

Fudbaleri Seltika igraće protiv Maribora u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, dok će bugarski Ludogorec, koji je u kvalifikacijama eliminisao Partizan, igrati protiv Steaue, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

 

Seltik je u poslednjem trenutku ušao u žreb za plej-of u Ligi šampiona, pošto je UEFA ranije danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izbacila Legiju, koja je u dvomeču izbacila škotski klub rezultatom 6:1.

 

Ludogorec će igrati protiv Steue, Arsenal protiv Bešiktaša, a Napoli protiv Atletika iz Bilbaoa. Prve utakmice igraju se 19. i 20. avgusta, a revanši su na programu

sedam dana kasnije. Pobednici plej-ofa će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a žreb je zakazan za 28. avgust u Monaku.

 

Žreb:

Staza šampiona:

Maribor - Seltik

Salcburg - Malme

Alborg - Apoel

Steaua - Ludogorec

Slovan Bratislava - Bate Borisov

 

Staza pratilaca:

Bešiktaš - Arsenal

Standard Lijež - Zenit

Kopenhagen - Bajer Leverkuzen

Lil - Porto

Napoli - Atletiko Bilbao
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seltik protiv Maribora, Ludogorec protiv Steaue

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2014

Fudbaleri Seltika igraće protiv Maribora u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, dok će bugarski Ludogorec, koji je u kvalifikacijama eliminisao Partizan, igrati protiv Steaue, odlučeno je danas žrebom u Nionu...Seltik je u poslednjem trenutku ušao u žreb za plej-of u Ligi šampiona, pošto je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.