Lotito: Sergej nije na prodaju, ne zanima me koliko nude

Izvor: RTS, 16.Jan.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotito: Sergej nije na prodaju, ne zanima me koliko nude

Predsednik Lacija Klaudio Lotito ponovio je da srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić nije na prodaju, prenosi italijanski Korijere delo Sport.
"Ne zanima me kolika je njegova cena, on nije na prodaju. Njegova hrabrost i požrtvovanost me podsećaju na mene. Kada ga je otac ubeđivao da pređe u Fiorentinu, on se već dogovorio sa nama, došao u klub i rekao da mu je Lacio jedina želja", izjavio je Lotito >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i nagovestio da je cilj ove sezone plasman u Ligu šampiona.

Milinkoviću-Saviću ugovor sa Lacijom ističe 2022. godine, mnogi klubovi među kojima su Juventus, Pari Sen Žermen i Mančester Junajted su najozbiljniji kandidati za kupovinu srpskog reprezentativca.
Sergej je u Lacio stigao iz Genka u leto 2015. godine za ukupno 18 miliona evra, a procenjuje se da trenutno vredi između 100 i 150 miliona evra.
Za reprezentaciju Srbije debitovao je u novembru na prijateljskom meču protiv Kine, a potom je igrao i protiv Koreje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik: Milinković-Savić nije na prodaju

Izvor: B92, 16.Jan.2018

Predsednik Lacija Klaudio Lotito rekao je da srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić nije na prodaju. Milinković-Savić je jedan od najboljih igrača tog kluba i mediji su ga povezivali sa prelaskom u brojne klubove, pre svih Juventus i Mančester junajted.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.