Liga šampiona jača od koronavirusa, osmina finala sa navijačima!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona jača od koronavirusa, osmina finala sa navijačima!

Dobre vesti za ljubitelje fudbala.

Utakmica Lige šampiona izmedju fudbalera Liona i Juventusa odigraće se u sredu kako je i planirano, uprkos širenju koronavirusa u Italiji, saopštio je danas francuski klub.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona Lion - Juventus na programu je sutra od 21 sat.

Očekuje se da će na tribinama rasprodatog stadiona biti i oko 3.000 navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Juventusa iz različitih regiona Italije.

Ministar zdravlja Francuske Olivije Veran rekao je danas da ta zemlja ne razmišlja o zatvaranju granice s Italijom niti o zabrani okupljanja ljudi.

Upitan baš o meču Lion - Juventus, Veran je rekao: "Treba li da zabranimo okupljanja? Da li bi trebalo da zaustavimo 'Nedelju mode'? Da li da prekinemo utakmice? Da zatvorimo univerzitete? Odgovor je - ne".
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.