Liga šampiona: Monako savladao Borusiju u gostima

Izvor: Press, 13.Apr.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona: Monako savladao Borusiju u gostima

Gosti su u Dortmundu iskoristili momenat i napravili "brejk" u prvom meču četvrtfinala. Goleada za publiku i uteha za domaćina pred revanš - 2:3.
foto: novosti.rs
Fudbaleri Monaka pobedili su Borusiju u Dortmundu sa 3:2 (2:0) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.
U meču koji je trebalo da bude odigran u utorak, a odložen zbog bombaškog napada, Monako je iskoristio psihički >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << momenat i slavio golovimaKilijana Mbapea u 19. i 74, odnosno autogolom Svena Bendera u 34. minutu.
Strelci za Borusiju bili su Usman Dembele u 57. i Sinđi Kagava u 84. minutu, za kakvu-takvu nadu u revanšu i Monte Karlu.
Monako je mogao i ubedljivije da slavi, ali je Fabinjo promašio penal u 16. minutu. 

Pre i posle utakmice na ulicama Dortmunda, naročito oko stadiona, bezbednost je podignuta na najviši mogući nivo pa borna vozila i policajci pod punom"ratnom" opremom ne bi trebalo da čude jer je samo dan ranije na autobus sa igračima Borusije izvršen teroristički napad. 
 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Liga Evrope: Junajted u Briselu

Izvor: Press, 13.Apr.2017

U prvom meču četvrtfinala Šalke Matije Nastasića igraće na terenu Ajaksa, Selta Nemanje Radoje dočekuje Genk, dok će Lion biti domaćin Bešiktašu Duška Tošića. . foto: novosti.rs. Mančester junajted, jedan od najskupljih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.